Поліція "проспала": У РФ готували "теракт", бомбу принесли на вокзал (відео)

Навіть коли спрацював металошукач, працівник поліції не відреагував на це.

Муляж бомби, яку проносили на вокзал. Фото:E1.ru

Гучний скандал розгорається в Росії через скандальне відео, зняте юними активістами Уральського відділення КПРФ. Молоді люди змайстрували муляж вибухового пристрою, начинили його металевими предметами і кілька разів перевірили пильність співробітників поліції, пронісши "бомбу" на залізничний вокзал в Єкатеринбурзі. Виявилося, що простих росіян від тероризму ніхто і не збирається захищати. Про це пише місцеве видання E1.ru, передають Патріоти України.

Цікаво, що залізничний вокзал вже давно обладнаний найсучаснішими стаціонарними металошукачами, через які в приміщення доводиться проходити пасажирам. За них свого часу віддали просто фантастичні гроші.

Поруч з ними чергують і співробітники поліції. Ось тільки жодна зі спроб юних комуністів пронести на вокзал "бомбу", так і не була припинена: поліцейським було просто все одно.

Особливий шок у авторів експерименту виник після того, як металошукач все-таки спрацював - пролунав гучний звуковий сигнал, а на рамці загорілися червоні вогники. Співробітник поліції, що сидів поруч за столом при цьому навіть не змінив позу і продовжив спокійно відпочивати на своєму "робочому" місці.

Шокуючий соціальний експеримент, проведений молодими комуністами, викликав у залізничників зовсім не бажання виправити ситуацію, а щире обурення. "Висновки дилетантів про те, що об'єкти залізничного транспорту не захищені від злочинних посягань, лише нагнітають панічні настрої в суспільстві, намагаються вселити в свідомість громадян почуття незахищеності і невпевненості," - офіційно заявили в прес-службі Свердловської залізниці.

"Рівень захищеності об'єкта і ефективність роботи спеціальних служб можуть оцінити лише фахівці." Втім, розумним людям і так зрозуміло, що перед тероризмом росіяни абсолютно беззахисні. Силові структури не намагаються навіть робити вигляд, що з ним борються, а катастрофа російського Airbus A321 над Єгиптом була просто використана як виправдання швидкого збройного вторгнення до Сирії.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...