"Поліція шукає м...дака": Російський турист влаштував розгром у чеському готелі та до напівсмерті перелякав пенсіонерку (відео)

За влаштований ним погром росіянину загрожує штраф 500 тисяч крон. Поки поліції не вдалося його затримати.

Російський турист залив водою увесь готель. Фото: скріншот з відео.

Турист з Росії влаштував погром в чеському готелі. Про це повідомив телеграм-канал "Mash", передають Патріоти України.

"У вкрай збудженому стані росіянин почав поливати внутрішні приміщення готелю в Карлових Варах з пожежного шланга, після чого вдерся в кімнату до 70-річній пенсіонерці, яка не на жарт злякалася", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, за влаштований ним погром російському туристу загрожує штраф 500 тисяч крон. Поки поліції не вдалося затримати зловмисника. Неадекватну поведінку "російськомовного туриста" також прокоментував російський блогер Рустем Адагамов. "Російськомовний турист розгромив готель в Карлових Варах, залив його водою, бив скло і двері, вдерся в номер до 70-річної жінки. Збиток на 500 000 крон (1,5 млн ₽). Поліція шукає мудака", - написав блогер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...