Поліція у Києві затримала чоловіка, який кілька днів жив у будинку із трупом убитого ним товариша

Як стало відомо, в день вбивства товариші розпивали спиртні напої.

Фото:прес-служба Нацполіції України

У Києві хлопець жорстоко вбив свого товариша і кілька днів жив у будинку з померлим, а при появі правоохоронців сховався під диван. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Києві, передають Патріоти України.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її сусід вже кілька днів не виходить на зв'язок, а в під'їзді будинку чути трупний запах. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники за допомогою пожежної драбини потрапили в квартиру. У будинку був безлад, а в одній з кімнат лежав чоловік, накритий простирадлом.

"При огляді місця події поліцейські виявили хлопця, який переховувався під диваном. Його відразу затримали, оскільки він надав свідчення, що скоїв убивство господаря квартири. Це - 22-річний молодий чоловік, він кілька місяців жив у потерпілого, працював охоронцем в ювелірному магазині і повинен був допомогти з працевлаштуванням підозрюваному. Встановлено також, що затриманий кілька днів жив у квартирі з трупом, користувався речами убитого, виходив в магазин за спиртним і продуктами", - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За попередньою інформацією, в день вбивства товариші розпивали спиртні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, в результаті якого правопорушник вихопив травматичну зброю і кілька разів вистрілив потерпілому в голову. Потім схопив ніж і молоток, якими також завдав тілесних ушкоджень.

Зловмисника затримали. Ним виявився житель Вишневого Київської області, який зараз ніде не працює. Кримінальне провадження розслідується за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...