Поліція в Одесі запобігла бійкам за участю націоналістів біля Куликового поля

Представників "Свободи", "Сокола" "Дії" і "Національного корпусу" відгородили від їх опонентів кордоном правоохоронців.

Українських націоналістів відгородили від опонентів, які прийшли вшанувати загиблих три роки тому. Фото:https://lb.ua/Близько 70 представників націоналістичних сил біля Куликового поля в Одесі почали вступати в перепалки і бійки з людьми, які прийшли вшанувати пам'ять загиблих 2 травня 2014 року проросійських активістів. Реагуючи на це, правоохоронці в повному обмундируванні вишикувалися між членами "Свободи", "Сокола" "Дії", "Національного корпусу" і їх опонентами. Про це пише LB.ua, передають Патріоти України.

Одночасно на Куликове поле людей почали запускати швидше, перевіряючи їх не так ретельно.

Як відомо, вчора поліція повідомила, що під час патрулювання виявила в районі Куликового поля рюкзак з вибухівкою. У рюкзаку знайшли гранати "Ф-1", "РГМ", "РДГ-2Б", імітаційний патрон, електродетонатор, запали часів Другої світової війни, акумуляторну батарею і тротилову шашку ТШ-400.

Увечері в понеділок правоохоронці оголосили, що закриють вхід на Куликове поле для перевірки, а вранці пускатимуть людей на площу через дві рамки з металодетекторами. Вранці у вівторок вхід відкрили через один пропускний пункт. О 12:35 надійшло повідомлення про замінування Будинку профспілок на Куликовому полі. Людей з площі евакуювали, проте через півгодини почали знову пускати - під час перевірки вибухівки не виявили.

Куликове поле навесні 2014 року було місцем збору місцевих сепаратистів. 2 травня 2014 року на площі розгорілися сутички між прихильниками проєвропейського і проросійського політичного курсу України, в результаті яких з'явилися жертви і численні поранені, включаючи кілька десятків жертв пожежі в будівлі Будинку профспілок (Куликове поле, будинок 1). Всього під час подій 2 травня доведена загибель 45 осіб.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...