Поліція знайшла ймовірних вбивць Павла Шеремета: Наразі в Києві триває погоня слідами кілерів

Чоловік і жінка були помічені о 12.30 год. на вул. Підгірній в Києві і спробували тікати на автомобілі, фрагмент державного номеру якого "АА72...".

Фото підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Фото: Киев оперативный.

У Києві поліція вживає заходів із затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це "Обозревателю" повідомили джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Як стало відомо, підозрювані, чоловік і жінка, були помічені в понеділок, 15 серпня, близько 12:30 на вулиці Підгірна в Шевченківському районі.

Повідомляється, що парочка закрилася на автомобілі. Також вказується неповний держ номер авто АА72 ...

Місце, де засікли ймовірних кілерів. Скріншот: Яндекс.Карти.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий вранці, 20 липня, на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького в Києві.

Шеремет виїхав з дому і проїхав до перехрестя близько 300 метрів. За попередніми даними, при вбивстві журналіста використовувалося вибуховий пристрій з дистанційним управлінням. Відзначимо, що авто належало журналістці Олені Притулі - цивільній дружині Павла.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...