Політв'язні режиму Путіна: "Перемога буде за нами" - Карпюк написав українцям із чеченського СІЗО

Політув'язнений українець подякував усім співвітчизникам за підтримку та солідарність.

Микола Карпюк. Фото:ogo.ua

Обвинувачений російським судом у вбивствах на території Чечні в 1990-х роках українець Микола Карпюк написав співвітчизникам листа із грозненського СІЗО, в якому висловив упевненість в тому, що Україна переможе. Про це на своїй сторінці у Facebook написав російський журналіст Антон Наумлюк, інформують Патріоти України.

"Дорогі мої українки й українці, брати мої і сестри! До глибини душі зворушений підтримкою, солідарністю, яку ви проявляєте до мене. Щиро вам вдячний і низько вклоняюся Україні. Не переживайте дуже через те, що не змогли побачитися", - зазначив Карпюк.

"Мої душа, серце, свідомість - все моє єство з вами. Ми велика нація, а значить перемога буде за нами. Із щирою братньою любов'ю", - наголосив він.

Будуть виселяти? Окупанти формують реєстр небажаних мешканців Маріуполя, - ЦНС

субота, 11 травень 2024, 8:30

У тимчасово окупованому Маріуполі ворог формує "реєстри" мешканців, яким буде заборонено проживати у місті. Окупанти бояться повернення "агентури" Сил оборони, тому й створюють такий список. Про це повідомив Центр національного спротиву. . Зокрема, за ...

Їх вивозили на катування: На Харківщині судитимуть вчительку, яка "здавала" українців під час окупації села

субота, 11 травень 2024, 6:58

У Харківській області судитимуть колишню вчительку молодших класів, яка під час окупації села "зливала" ворогу дані про українських патріотів. . Як повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, 57-річна мешканка села Лукʼянці Харківського ра...