Якась користь від зрадників: Стало відомо, на кого обміняють українських політв’язнів Кремля

Адвокат Ілля Новіков заявив, що Росії може бути вигідний обмін українців Карпюка та Клиха на колишніх військовослужбовців ЗСУ Баранова та Одинцова, які дезертирували з української армії і перейшли на бік РФ.

Українські політв'язні Клих та Карпюк. Фото:Львівський портал

Політичних в’язнів Клиха і Карпюка можуть обміняти на так званих “кримських дезертирів”. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода розповів авдокат українців Ілля Новіков, передають Патріоти України.

За словами Новікова, Росії може бути вигідний обмін українців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха на колишніх військовослужбовців Збройних сил України Олександра Баранова та Максима Одинцова, які дезертирували з української армії і перейшли на бік РФ.

"І враховуючи, що не так давно, минулого тижня на кордоні з Кримом затримали двох російських військових – колишніх українських громадян, які поміняли колір, поступили на службу в російську армію, і з цього приводу вже висловився Путін в такому сенсі, що це просто так не залишать, я це розцінюю як ознаку того, що Росія принаймні можливо зацікавлена в обміні цих двох людей" – сказав Новіков.

У той же час адвокат поки не знає, чи обміняють дезертирів на Клиха і Карпюка чи на кого-небудь з інших політичних в’язнів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...