"Не знаю, коли це все закінчиться": Заручник Кремля Панов передав лист із СІЗО (фото)

У листі українець подякував усім небайдужим за підтримку.

Євген Панов. Ілюстрація:Крим Реалії

Політв'язень Кремля українець Євген Панов через адвокатів передав із сімферопольського СІЗО лист, в якому подякував усім за підтримку. Про це на своїй сторінці у Facebook написав брат Панова Ігор Котелянець, передають Патріоти України.

"Женька лист для всіх передав! 2 місяці звісточки не було. Дякую нашим супер-адвокатам", - написал він.

Далі наводимо текст листа повністю:

"Здравствуй, Украина и мой любимый город Энергодар! Здравствуйте, дорогие мои Украинцы и все в мире люди, которые мне писали письма, когда письма мне доходили!

Я очень благодарен всем за поддержку, и когда, как говорится, "находит грусть", я перечитываю письма, которые приходили мне в "Лефортово", как бы заряжаюсь энергией от них. Особенно сейчас, когда я "благополучно" изолирован от всякой информации, ни радиоточки, ни газет, не говоря уже за телевизор.

Я не знаю, когда это все закончится, но если не верить, тогда незачем жить.

Я, конечно, не очень умею писать красивые письма, но пишу как есть, что на душе, то и на бумаге. Времени мало на то, чтобы написать и отдать сейчас. Но хотя бы так немного отблагодарить за поддержку, не могу быть неблагодарным!

P.S. Вибачаюсь за те, що писав російською мовою, але якщо я б писав українською, то наробив би багато помилок. Я вже більше року не чув та не читав українською. Дякую за підтримку! Слава Україні! До побачення!" - написав Євген.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...