Полювання на "хохлів" в країні скреп - катів достатньо: як російські націоналісти наводять "лад" у школах Донбасу (відео)

На окупованій території процвітає справжній фашизм.

Ілюстрація:topfacts.com.ua

Російські окупанти у школах окупованого бойовиками Донбасу вишукують прихильних до України учителів. Один з таких затятих "активістів" вирішив "проінспектувати" навчальний заклад у місті Антрацит, де досі викладають історію за "бандерівськими" підручниками. Про це написав у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, виклавши відповідне відео, передають Патріоти України.

"Русские националисты инспектируют школу в Антраците, ученица которой пожаловалась, что ей не дают носить российскую футболку, а историю преподают по украинскому учебнику. "Активисты" пристают с расспросами к "неблагонадежным" учителям и предъявляют им претензии.

Если вы не знали, как выглядит настоящий фашизм, то это он и есть. В ОРДЛО теперь такие порядки." - написав він.

Русские националисты инспектируют школуНашел видео, отлично иллюстрирующее нынешние порядки в ОРДЛО. Русские националисты ходят по школам и выискивают учителей, симпатизирующих Украине. Ученица одной из школ Антрацита Луганской области пожаловалась, что учителя не дают ей носить российскую футболку, а также до сих пор преподают историю по "бандеровскому учебнику". После этого "активисты" заявились в школу и стали приставать к учителям со строгими расспросами и угрожающими претензиями. Бедные перепуганные тетки убегают от видеокамер и не знают, что ответить на предъявленные обвинения, потому что отлично понимают, что могут отправиться на подвалИнтересно, на переговорах в Минске наши переговорщики говорят о фактах подобного террора? Это вот есть классический фашизм, между прочим.
Опубліковано Денис Казанский 12 березень 2016 р.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...