Полювання на відьом: У Криму звинувачують українське підпілля в протидіях відновити електрозабезпечення

Окупанти від безсилля хоч якось змінити ситуацію на півострові, шукають "крайніх" серед проукраїнських громадян в Криму.

Ілюстрація:dt.ua

У відсутності нормального електропостачання сіл Чорноморського району окупованого Криму звинуватили любителів України, які продовжують працювати на півострові. Таке повідомлення на сторінці в Facebook залишила депутат так званої Державної ради Криму Ольга Сульнікова, передають Патріоти України.

"За підсумками двотижневої роботи "в полях" у мене виникає таке питання: чому ми нічого не робимо відносно любителів України, які живуть у Криму, отримують російську зарплату і точно люблять Україну вже не мовчки, а цілком конкретними діями, просто паскудять" , - обурюється вона.

За її словами, випадків енергодиверсій від шкідників достатньо. "Такі товариші можуть цілком професійно зав'язати "бантик" з проводів на КТП, щоб не знайшли відразу.

У результаті - у кількох населених пунктах немає світла. Поки працівники РЕМ знайдуть, де "бантик", виправлять поломку, проходить багато часу", - розповідає депутат.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...