Полька Хелена Норовіч у 82 роки стала топ-моделлю (відео)

Пенсіонерка дебютувала в якості моделі у 80 років. Зараз вона - найстаріша модель в Польщі.

Хелена Норовіч. Фото: 2000.ua.

У Польщі 82-річна актриса стала топ-моделлю. У такому поважному віці Хелена Норовіч вийшла на подіум вперше і тепер не сходить з обкладинок модного глянцю. Всім своїм виглядом польська пані доводить, що зморшки і сивина - це красиво. І до цього часу вона в свої 82 сідає на шпагат, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кар'єру моделі Хелена почала в 80 років, будучи на пенсії після довгої роботи в театрі. «Сиділа собі в лісі, копирсалася в землі і не думала навіть, що мені можуть щось запропонувати. Але одного разу я зіграла у фільмі і моя подруга розмістила моє фото в Інтернеті. Його побачили дизайнери і запропонували знятися у фотосесії. Я так здивувалася», - згадує Хелена.

Сьогодні модель-пенсіонерка є одним з облич дорогого польського бренду, який її відкрив. Вона рекламує одяг і парфуми і прикрашає обкладинки глянцевих журналів.

Детальніше про історію успіху Хелени Норовіч дивіться в сюжеті.


Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...