"Полтавские мстители" записали відео з погрозами бійцям АТО та їх сім'ям, але у мережі висміяли "активістів" (відео)

Новостворена група "мстителей", яка майже не має прибічників у Полтаві, записала звернення до місцевої влади та воїнів АТО з погрозами

Розбиті дошки у Полтаві. Фото: "Вконтакте"

У соцмережі в групі "Полтавские мстители" опублікували відео, на якому невідомий заявляє, що "активісти помстяться воїнам АТО та їх сім'ям найближчим часом". Про це повідомляють Патріоти України.

Група створена 3 дні тому, судячи з дописів. Підписалися на неї всього близько 40 людей, серед яких і неіснуючі сторінки, і "боти", у більшості - з "Новоросссии", РФ та Харкова.

Чоловік, який ховає своє обличчя на відео, від імені групи взяв відповідальність за побиття п'яти меморіальних дошок бійцям АТО у Полтаві 11 вересня 2016 року. Не дивлячись на невелику кількість "фанатів", групи "Новороссии" активно піарять відео та "активістів з Полтави", та пишуть, що "розбити дошки - справжній героїчний вчинок, вартий поваги".

"Какая-то дешевая ***** называет себя "воинами", но воюет исключительно с досками и где? В Полтаве. Я плачу.... ", "Да, слышали, с досками воюете. Вопрочем трусливые рабы как и вся русская нация, воюющая с детьми, стариками и женщинами", - коментують відео користувачі мережі.

"Это только начало. Обращаемся к еще живым, так называемым, бойцам АТО. Пусть каждый из вас, ****, вспомнит, какие преступления он успел совершить против своих братьев с начала карательной операции. Возмездие будет равнозначным. Уверены ли вы, что ваши близкие еще чувствуют себя хорошо и у них все в порядке? Вы еще надеетесь, что, так называемые, правоохранительные органы и спецслужбы смогут вас защитить? Благодаря их непрофессионализму и бездарности мы существуем и свободно осуществляем свои планы", - каже невідомий на відео.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...