Полум'я піднялося на десятки метрів від землі: В Росії горить газопровід

За даними ЗМІ, стався вибух на газовому об'єкті. Зараз відкрите горіння ліквідовано.

У Росії горить газопровід. Фото: Типичный Обнинск / "ВКонтакте"

У Жуковському районі Калузької області РФ, поблизу населеного пункту Вороб'ї, загорівся газопровід, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Постраждалих немає. За попередніми даними, заявляють в МНС РФ, загроза житловим будівлям і населенню відсутня. Евакуація не проводилася.

Раніше джерело в екстрених службах повідомило "Інтерфаксу", що в Калузькій області стався вибух на газовому об'єкті. Повідомлення про пожежу в МНС отримали вночі, о 01.30. До 05.37 відкрите горіння було загашено, повідомив представник головного управління МНС Росії по регіону.

За даними джерела в екстрених службах, "на аварійній ділянці, перекритій засувками, перебувало близько 12 тисяч кубометрів газу".

Свідки в ЗМІ і соцмережах повідомляють, що на місці було факельне горіння газу, полум'я сягало кількох десятків метрів у висоту, а жителі прилеглих населених пунктів бачили велике вогняне зарево.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...