"Полум'яна" Неля, що б'є по "кришці труни": "Я выйду и с каждым из вас разберусь", - як Штепа у залі суду погрожувала громадським активістам (відео)

Екс-мер Слов'янська впевнена, що незабаром все в країні зміниться так, як було раніше.

Неля Штепа. Фото:скрін відео

28 жовтня Червонозаводський районний суд Харкова продовжив ще на два місяці арешт для колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи. Під час засідання суду між нею і активістами відбулася перепалка. Радіо Свобода опублікувало відео події, інформують Патріоти України.

"... в Славянске вам морду набьют и о вас забудут. А я выйду и с каждым из вас разберусь. Поверьте, вас сейчас снимут, и потом мы с вами поговорим отдельно", - сказала Штепа.

На кадрах чути голос чоловіка: "Мені здається, ви занадто довго тут сидите, дещо в країні змінилося". "Ничего, не переживайте, все изменится обратно. Главное – чтобы вы потом не боялись и не убежали. Когда я приду, главное – чтобы вы были там, на месте", - відповіла Штепа.

Як відомо, Штепу затримали 11 липня 2014 року. На початку жовтня того ж року їй оголосили остаточну підозру за статтями "замах на територіальну цілісність України" і "створення терористичної групи чи організації".

За даними Генеральної прокуратури України, колишньому меру Слов'янська загрожує довічне ув'язнення.

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...

Вальпургієва ніч. Як давні українці зустрічали 1 травня та захищалися від нечисті. Чому Лиса гора в Києві вважається наймістичнішим місцем Східної Європи

середа, 1 травень 2024, 0:42

Ніч з 30 квітня на 1 травня це Вальпургієва ніч або ніч відьом. У країнах Західної Європи в цей час відзначають свято весни. Основні прикмети, обряди й церемонії, пов'язані з містичною вночі, про те, чого краще не робити в цей період розповідають Патрі...