Померти за скрепи: Дві третини росіян готові відправити близьких на війну

Рівень російського "патріотизму": підеш вбивати? - Піду! (Куди, кого і за що - може в Сирію, заливати дітей фосфором, а може в Україну, розривати градами.)

Російські призовники. Фото: altapress.ruЯк свідчать дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД), майже дві третини росіян (65%) підтримали б рішення своїх близьких піти на війну в разі необхідності, - повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости. - Опитування проводилося 19-19 червня в 130 населених пунктах Росії, в ньому взяли участь 1,6 тис. осіб.

При цьому 49% респондентів заявили, що порадили б їм відправитися прямо на лінію фронту. Також більше половини (56%) учасників опитування готові допомогти державі фінансово, при цьому 39% готові віддати чверть зарплати на військові потреби.

Соціологи відзначають, що індекс патріотизму знизився в порівнянні з максимумом, який був зафіксований в жовтні 2014 року: якщо тоді він становив 72 п., То зараз - 62 п. "Однак в цілому рівень патріотизму в країні залишається високим: патріотичні почуття поділяють 80% росіян ", - підкреслили у ВЦИОМ.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...