Помста? Невідомі напали на будинок української телеведучої

У Києві група невідомих скоїла напад на будинок, в якому разом з батьками проживає журналістка "Надзвичайних новин" і телеведуча Вікторія Сеник. Про це розповів ведучий Костянтин Стогній, повідомляють Патріоти України.

За його словами, напад скоїли люди в камуфляжній формі. Вони перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку. «Мама Вікторії і сусіди підняли шум, викликали поліцію. Це сполохав нападників. Прибулий наряд не зміг затримати зниклих на автомобілі зловмисників. Одного з нападників, нібито, впізнали. За попередніми даними - знаходиться в розшуку представник чеченської кримінального угруповання. Уточнюємо, - написав у Facebook Стогній.

«Вікторія переїхала до батьків після того, як в її знімну квартиру біля метро політех, вломилися через вікно, невідомі. Тоді спрацювала сигналізація. Прибулий на спрацювання наряд теж тоді нікого не зміг затримати. Цінності не пропали за винятком маленької іконки на ланцюжку. Мабуть, йде полювання за інформацією. Або залякування», - припустив ведучий.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...