"Понять и простить": Телеведуча Єгорова скаржиться, як їй погано, і просить вибачення

"Зірка" впевнена, що її підтримують люди, при цьому голосування на її "рідному" каналі свідчить про інше.

Сніжана Єгорова. Фото: соцмережі.

Телеведуча Сніжана Єгорова, яка втратила роботу через екс-чоловіка Антіна Мухарського, потрапила до лікарні. Про це Сніжана повідомила на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Ведуча записала відеозвернення до своїх шанувальників, перебуваючи на лікарняному ліжку. Зірка, ледь стримуючи сльози, подякувала прихильникам за підтримку у цей непростий для неї період.

“Я хочу трохи відпочити, подумати про себе, своє майбутнє, про майбутнє моїх дітей. Тому що, як ви знаєте, останні п’ять років я сама повністю їх виховую і все це відбувається під нескінченною хвилею звинувачень, принижень з боку багатьох людей, які не хочуть розбиратися у цій ситуації“, – сказала Єгорова.

Ведуча приголомшена тим, наскільки її підтримують люди. Разом з тим вона вибачилася перед шанувальниками, що не змогла стримати свої емоції. “Хочу вибачитися за те, що не змогла бути цинічною, прагматичною і не змогла утриматися від емоційного вчинку. За те, що я намагаюсь лишитися порядною людиною і за те, що не змогла бути неемоційною у цій ситуації”, – поділилася зірка.

Нагадаємо, що у лютому екс-чоловік Сніжани Єгорової Антін Мухарський виїхав з України з наміром попросити політичного притулку в одній з країни Європи. За його словами, він вирішив поїхати з України після ухвалення закону про посилення відповідальності неплатникам аліментів. Також Мухарський скаржився, що його зробили “головним злісним аліментником країни“. Та вже на початку червня емігрант Антін Мухарський повернувся до України, завітав до Києва та навіть взяв участь у програмі одного з українських каналів, де працювала його колишня дружина Сніжана Єгорова.

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...