Поповнення в "чистилищі": Музикант популярної російської рок-групи потрапив у базу злочинців "Миротворця"

Олексію Бєлову закидають свідоме порушення державного кордону України, а також заперечення російської агресії, участь в пропагандистських акціях на території окупованого Росією Криму.

Олексій Бєлов. Фото:http://www.aif.ru

Радянський і російський рок-музикант Олексій Бєлов, найбільш відомий як соло-гітарист і автор більшості пісень групи "Парк Горького", потрапив в базу злочинців українського центру "Миротворець". Про це свідчить запис на сайті центру у розділі "Чистилище", передають Патріоти України.

Музиканту закидають свідоме порушення державного кордону України, а також заперечення російської агресії, участь в пропагандистських акціях на території окупованого Росією Криму.

Найвідомішим хітом гурту "Парк Горького" була пісня "Moscow calling".

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...