Порошенко відправив у Маріуполь комісію з питань екології (відео)

Президент зауважив, що його партнерами є ті, хто вимагає чистого повітря у Маріуполі

Президент відправив у Маріуполь комісію з питань екології. Фото: gottstat.com

Петро Порошенко відправив у Маріуполь екологічну комісію, яка з'ясує реальний стан екології міста. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на mariupol.tv.

Порошенко зауважив, що його позиція є принциповою. Вимогаи законодавства відносно екологічної безпеки треба виконувати. Якщо з'ясується, що хтось винен у загостренні екологічної ситуації в Маріуполі, винні будуть притягнуті до відповідальності, зазначив Президент.

Весь виступ Порошенка супроводжувався скандуваннями активістів "Дайте кислорода", котрі Президент помилково прийняв за провокаторів, які виступають проти відкриття ЦНАПа. Потім Порошенко зазначив, що ті, хто щиро вимагають чистого повітря - його партнери.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...