Порція "каменів з неба": Окупанти в Криму поскаржилися на чергову катастрофу

​У портах Кримського півострова не вистачає співробітників.

У кримських портах не вистачає працівників. Ілюстрація:QHA

У Криму окупаційна "влада" заявила про катастрофічну ситуацію в портах півострова. Про це повідомив глава "комітету з промислової політики" так званої "Держради" Петро Запорожець, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

За його словами, в портах неймовірно скоротилася кількість працівників. "У Феодосійському порту до 2016 року працювало понад 1 300 осіб, сьогодні залишилося тільки 400. В Євпаторії працювало 600-700 чоловік, в даний час тільки 136, порт паралізований.

Крім Ялтинського порту ніякого немає пожвавлення. Ускладнює роботу порту в Євпаторії і кримська митниця. Все йде до того, щоб порт розорити і в кінцевому підсумку продати ", - заявив Запорожець.

Він переконаний, що в ситуації з портами повинна розібратися "прокуратура" анексованого півострова.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...