Посадовця сільгоспінспекції затримали за хабарництво на Херсонщині

Задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 21 тисяч грн.

Хабар. Фото: Експрес

У Херсонській області слідчі прокуратури затримали на хабарництві посадовця міжрайонного відділення технічного нагляду державної сільськогосподарської інспекції. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Херсонської області, передають Патріоти України.

"Задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 21 тис грн посадовцем міжрайонного відділення відділу технічного нагляду державної сільськогосподарської інспекції в Херсонській області", – йдеться у повідомленні.

За цю суму хабарник обіцяв сприяти в допомозі при реєстрації сільськогосподарської техніки. За цим фактом проводиться розслідування у кримінальному провадженні за статтею "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою". Наразі вирішується питання щодо оголошення службовцю про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...