Пошуки призупинені: У Магнітогорську після вибуху у будинку виникла нова небезпека (відео)

Вранці 1 січня з-під завалів вдалося витягти тіло восьмого загиблого.

На місці вибуху в Магнітогорську. Фото: Getty images.

У Магнітогорську (Росія), де 31 грудня через вибух газу стався частковий обвал багатоповерхового будинку, припинені пошуки зниклих безвісти. Існує загроза обвалення ще однієї стіни під'їзду. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій РФ у Челябінській області, передають Патріоти України.

"Загроза подальшого можливого обвалення поруч з обваленим під'їздом зберігається", – йдеться в заяві. Екстрені служби почали демонтаж стіни. На це може знадобитися близько доби.

"Тільки після того, як загроза обвалення буде усунена, продовжаться розбори завалів і пошукова операція", – уточнили в МНС.

Вранці 1 січня з-під завалів вдалося витягти тіло восьмого загиблого. Наразі залишається невідомою доля 36 осіб, який у момент НП могли перебувати у квартирах. У Челябінській області оголосили траур 2 січня по загиблих.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...