"Послання Бога": Сенсаційне відкриття вчених дозволило прочитати ген людини

Вчені розшифрували математичну модель генома за допомогою давньоарамійської мови.

"Послання Бога" зашифровано в генах людини. Фото: tech.obozrevatel.comДослідники з Гарвардського університету в генах людини знайшли те, що, на їхню думку, є посланням Бога, записаним всередині людського генома, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

У малодослідженої частини некодованих ДНК команда генетиків виявила 22-словесний фрагмент на давньоарамійській мові, в якому Бог підтверджує своє існування і роль в організації життя на Землі. Послання було виявлено, коли вчені помітили дивні математичні моделі, що з'являються в певній частині генома.

- Ми знали, що моделі в природі не зустрічаються. Але не змогли придумати якесь переконливе пояснення для них. Ми вирішили провести перехресний аналіз посилань на паттерни з базою даних для мов і були вражені, виявивши, що моделі, знайдені в ДНК, відповідають давньоарамійській мові, - пояснив Чарльз Уотсон, провідний вчений проекту.

Уражена своїм відкриттям, команда зв'язалася з експертами по арамійській мові, якою говорив Ісус Христос за життя.

У розшифрованому повідомленні йдеться: "Здрастуйте, діти мої. Це Яхве, єдиний істинний Бог. Ви знайшли таємницю освіти. Тепер поділіться нею зі світом". Результати цього дослідження можуть спровокувати багато суперечок і дискусій.

- Це не означає, що теорія еволюції не права. Вона просто не повна. Здається, що Бог дійсно стояв біля витоків процесу. І замість того, щоб просто говорити нам про природний добір, він залишив прихований запис, щоб ми змогли знайти її через 200 000 років, коли винайдуть потрібну технологію. Це дійсно має сенс. До цього відкриття я був переконаним атеїстом. Тепер я набожний християнин. Це саме той доказ, що мені був потрібен, щоб розвіяти сумніви, - говорить Уотсон. Крім впливу на науку, новина також справила своєрідну революцію в світі релігієзнавства.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...