Постраждалий у лікарні: Під Мелітополем влаштували вибух біля будинку голови сільради (фото)

Вибух стався близько 21:00 біля приватного будинку по вулиці Садовій у селищі Мирне.

На місці вибуху. Фото: zp.npu.gov.ua.

У понеділок, 23 квітня, ввечері біля будинку голови Мирненської селищної ради Мелітопольського району Запорізької області прогримів вибух. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області, передають Патріоти України.

Зазначається, що біля воріт будинку вибухнула граната. Вибух стався близько 21:00 біля приватного будинку по вулиці Садовій у селищі Мирне. "У результаті вибуху постраждав глава Мирненської селищної ради. Чоловіка 1963 року народження "швидкою" доставили до Мелітопольської районної лікарні", - сказано в повідомленні.

За словами медиків, чоловік отримав незначні тілесні ушкодження, загрози життю немає. Як встановили правоохоронці, поранення потерпілий отримав внаслідок вибуху гранати РГД-5. З місця події вилучено металеві фрагменти і важіль детонатора. У даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 5 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...