Поствиборчі пристрасті у Кривому Розі: правоохоронці заявляють про спробу теракту

У центрі міста активісти виявили гранати, начинені цвяхами.

Гранати були залишені у сміттєвій урні. Фото: facebookУ Кривому Розі в урні біля будівлі міськради знайшли гранати, начинені цвяхами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

Близько 14:00 надійшло повідомлення про замінування, площу оточили поліцейські. Один з активістів дістав з урни гранати.

Нардеп Семен Семенченко, який перебуває в Кривому Розі, заявив, що гранати були начинені цвяхами.

За його словами, найближчим часом всі урни з площі приберуть і заплановане на завтра, 22 листопада, віче все одно відбудеться.

Натомість Єгор Соболєв у Facebook повідомив, що АТОшники, які є учасниками протесту під міськрадою, виявили і передали поліції можливого підкладача вибухівки. Під час обшуку слідча група виявила в його рюкзаку цвяхи.

"АТОшники, які є учасниками протесту, виявили і передали поліції можливого підкладача вибухівки.

Він прийшов ще вчора ввечері в момент встановлення намету з легким запахом алкоголя. Його попросили піти. Вночі повернувся і намагався записатися черговим по табору. За ним вирішили наглядати.

Затримали, коли він дзвонив по телефону і казав комусь "вже знайшли". При обшуку слідча група виявила в його рюкзаку цвяхи. Зараз допитують.

Після Євромайдану і Війни за Незалежність люди багато що вміють і знають. І точно не бояться" - написав Соболєв.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...