Потім не дивуйтесь, звідки стільки ватників: Журналіст показав, куди "добиває" пропагандистське радіо "ДНР"

Якщо дивитися і слухати ці новини 24 години на добу, то навіть мисляча людина може повірити, що нібито "українська армія обстрілює Донецьк".
Радіо "ДНР" труїть мізки людей на вільній території. Фото: соцмережі.

В мережі показали, на яку відстань передає сигнал пропагандиське радіо так званої "ДНР". Відстань поміряв журналіст Євген Агарков та опублікував у себе на Facebook, передають Патріоти України.

"На карті червоною крапкою я зазначив селище Орли, Дніпропетровської області. Знаєте чому я це зробив? Коли повертався із зони бойових дій - саме в цьому селищі у нас пропала радіо хвиля, особлива радіохвиля - радіо псевдореспублік, яке веде мовлення з окупованих територій", - пише журналіст.

"Тих, хто часто їздить вже не здивувати тим, що під час поїздки на передову, в радіоефірі, після чергової завзятою пісні можна почути, як вривається звук програми новин з ріжучим по вухах російським акцентом: "Карателі знову обстріляли Донецьк". Це означає, що в ефірі новини псевдореспублік. І, якщо дивитися і слухати ці новини 24 години на добу, то навіть мисляча людина може дійсно повірити, що нібито "українська армія обстрілює Донецьк".

Так от, повернемося до Орлів. Це селище, якщо безпосередньо в 100 кілометрів від окупованого Донецька. За 100 км від передової ми продовжували слухати сепар-радіо! звідки? її ретранслюють наші? Або у сепар-радіо настільки потужна вежа? А тепер уявіть, що по всій лінії фронту треба взяти ще 100 км вглиб України. Звідки у нас ватники запитаєте ви? Так ось він відповідь, у нас під очима", - пояснює журналіст.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...