"Потьомкінські села" Путіна: У Росії чиновники "освітлюють" вулиці фотошопом (фото)

У Челябінській області чиновники побували в одному з селищ та встановили світлодіодні ліхтарі...віртуально.

світлини з чиновниками попередньо "відфотошопили". Фото:https://life.ruНа офіційному сайті Челябінської області з'явилися відредаговані фотознімки зустрічі в селі Касаргі, якої, як стверджують місцеві жителі, насправді не було. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на life.

Влада Челябінської області розмістила повідомлення про встановлення 30 світлодіодних ліхтарів в одному з сіл. Чиновники нібито зустрілися з місцевими жителями, і на підтвердження на офіційному сайті регіону з'явилися три світлини.

Але навіть неозброєним оком видно, що знімки були відредаговані в фотошопі. На одному зі знімків на дорозі стоять місцеві жителі, депутат Ігор Азархін і представники заводу з виробництва ліхтарів. Притому очевидно, що фігури були поміщені на зображення через програму.

"Коли всі 30 нових і колишні ліхтарі вже давно заливали світлом вулиці Касаргі, ніхто не поспішав розходитися. Прекрасна погода, хороші співрозмовники, романтичне освітлення налаштували касаргінців і гостей села на добрий лад, - кажуть у прес-службі регіональної влади.

Натомість місцеві жителі в соцмережі "ВКонтакте" групі "74.ru - новини Челябінська" стверджують, що чиновники в селі не з'являлися. Більш того, нові ліхтарі - теж результат роботи у фотошопі.

Як повідомлялося раніше, у Суздалі (РФ) уздовж однієї з вулиць на підставках встановили спиляні молоді берізки.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...