"Потрапив в лайно - сиди і не цвірінькай": Савченко нікого не звинувачує у тому, що довго чекала звільнення (відео)

На її думку, вона не має права нікого звинувачувати в тому, що "простирчала там два роки".

Савченко розповіла на прес-конференції анекдот. Фото: скріншот з відео.

Нардеп Надія Савченко нікого не звинувачує в нібито затягуванні її звільнення. Про це вона сказала сьогодні на прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на ГОРДОН.

"Є один анекдот, не знаю, чи розповісти вам ... Він дуже життєвий. Летів горобець взимку. Летів, летів, замерз, упав. Але впав в теплий коров'ячий коржик. Відігрівся та почав цвірінькати. Прийшла лисиця, витягла його з гівна і з'їла. так ось: не всякий, хто на тебе наср...в, твій ворог, не всякий, хто витягнув тебе з г...вна, друг. А мораль байки така: потрапив в лайно - сиди і не цвірінькай", - розповіла Савченко.

"Так що звинувачувати, затягувалося моє звільнення чи ні, нікого не буду. Я прекрасно розумію, що політика - це гнила штука. Але з іншого боку: хотіла на волю? Ну так убий себе і теж будеш вільною. У мене ні до кого немає претензій. Всім вдячна, що вийшла. Навіть ворогам, бо це вийшло на зло вам", - підсумувала нардеп.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...