Потрібна допомога: У столичний військовий госпіталь доставили важкопоранених бійців АТО (фото)

Волонтер Наталія Юсупова написала, що серед поранених половина хлопчаків по 20 років, виглядають як підлітки, але тримаються молодцем.

У Головний військовий госпіталь Києва продовжують прибувати важкопоранені. Фото:facebook

У київський Головний військовий госпіталь продовжують надходити важкопоранені на сході України бійці. Про це у своєму Facebook повідомила волонтер Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"У київському госпіталі знову новий борт з важкими пораненими! Під реанімацією стоять родичі, плачуть і немає цьому кінця, просто немає! Серед поранених половина хлопчаків по 20 років, виглядають як підлітки, але тримаються молодцем", - написала волонтер.

Волонтерам потрібні вода, соки, кава, чай, постіль, серветки, йогурти, фрукти, овочі, знеболююче (дексалгін і кетанол). З одягу - футболки та шорти.

"Я прошу всіх людей, не залишатися байдужими і допомагати нашим захисникам! Мене можна завжди знайти в травмі або телефонуйте за тел +380 (97) 282 64 14", - додала Юсупова.

Карта для перерахування коштів: 4176 4900 0009 0459 Ветвицька Наталія Вікторівна ( "ПриватБанк").

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...