Потрібний закон про позбавлення громадянства: "Любий друг" Ющенка знов "витер ноги" об Україну

Євген Червоненко вже не вперше привертає до себе увагу відверто антиукраїнськими висловлюваннями.
Євген Червоненко. Фото: УНІАН.

Колишній міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко заявив, що наша країна нібито давно "пробила" дно за всіма скандалами і ганьбою. Таке висловлювання прозвучало в прямому ефірі, передають Патріоти України.

"Наша країна давно пробила дно і перейшла межу міжнародної пристойності з усіх скандалів, ганьби, після яких у будь-якій країні буб би не тільки моральний осуд, що спричинив відставку, але і кримінальне переслідування", - заявив він.

У мережі ця заява викликала обурення. "Він сам розуміє, що говорить? Якийсь набір гасел", - пишуть користувачі в коментарях до відповідного відео на YouTube.

Джерело: 112 Україна

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...