Повернення додому: Десантники 95-ї бригади цілий рік захищали Батьківщину (фото, відео)

Люди втомились проводжати і зустрічати вже третій рік. А ті, котрі повертаються звідти, бачать нас такими, якими ми є.

Житомир зустрічає своїх героїв. Фото: zhitomir.info 26 липня з військової частини на Богунії повернулися демобілізовані десантники 95-ї бригади. В зону АТО бійці потрапили рік тому, коли в Україні проходила п'ята хвиля мобілізації, повідомляють Патріоти України з посиланням на Житомир.info.

Зустрічати їх з ранку прийшло кілька десятків волонтерів, рідних і близьких. Родичі військовослужбовців розповідають: приготували домашніх страв і з нетерпінням чекають повернення своїх захисників.

“Зустрічаємо наших хлопців, житомирян. У нас немає там рідних, знайомих, близьких. І дуже шкода, що чомусь дуже мало людей долучається до таких заходів. І коли трапляються трагічні події, коли ми проводжаємо в останню путь наших хлопців, то дуже мало людей приходить. І на зустріч так само. Шкода", - розповіла мешканка міста Тамара Черняхович ".

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...