"Познайомитися" хотів: Чоловік із ножем напав на дівчину в столичній маршрутці (відео)

Чоловік, що стояв поруч, швидко зреагував і скрутив нападника. Другий пасажир маршрутки вихопив у нього ніж і викликав поліцію.

У Києві чоловік із криками "Я тебе вб'ю!" та з ножем напав на дівчину у маршрутці №439. Маршрутка їхала від площі Перемоги до Виноградаря. На одній із зупинок до транспорту зайшов чоловік у нетверезому стані. Поводив себе непристойно. Чіплявся до дівчини та пропонував їй познайомитися. Вона відмовила, повідомляє "Київ оперативний".

"Після чого молодик дістає ніж і з криками "я вб'ю тебе" кидається на дівчину", - повідомив очевидець. Чоловік, що стояв поруч, швидко зреагував і скрутив нападника. Другий пасажир маршрутки вихопив у нього ніж і викликав поліцію. Ніхто не постраждав.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...