На Одещині роми жорстоко побили вагітну

Вагітній стало зле і її госпіталізували з підвищеним тонусом матки.

Роми побили жінку на Одещині. Фото: Укрінформ.

В Ізмаїлі Одеської області в середу, 8 серпня, три жінки ромської національності напали на вагітну дівчину, яка зловила одну з них під час пограбування. Дівчина, яка знаходиться на 6 місяці вагітності, проживає в селі в Ізмаїльському районі та приїхала на ринок зі своєю матір'ю і братом. За даними місцевого видання "Бессарабія INFORM", жінки-ромки мають на ринку репутацію злодійок-карманниць, передають Патріоти України.

Так, вагітна побачила, як жінки вкрали гроші з барсетки чоловіка і спробувала йому про це розповісти. І в цей момент зрозуміла, що її сумку намагаються обікрасти. Вона обернулася і побачила жінку ромської національності, яка раніше пограбувала чоловіка.

На допомогу злодійці прибігли дві її одноплемінниці і стали тягати дівчину за волосся і бити по обличчю. Її родичі безуспішно намагалися відбити вагітну. Однак пізніше прибігли чоловіки-роми і почалася бійка.

Ситуація нормалізувалася лише після приїзду поліції. Вагітній стало зле і її госпіталізували з підвищеним тонусом матки. Вона знаходиться в лікарні, загрози для неї і її дитини немає.

У поліції зазначили, що розглядів за фактом нападу ромів не було, оскільки вагітна дівчина не подала заяву. Пограбований чоловік спочатку подав заяву, але пізніше відмовився від претензій.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...