Прадіду - 105 років, малюкові - 5 днів: Неймовірно зворушливе відео їх першої зустрічі підкорило мережу

Батьки малюка зняли на відео момент зустрічі поколінь.

Зустріч поколінь. Скріншот.Батьки маленького Істона з Каліфорнії зняли на відео перше знайомство малюка з його прадідом, якому вже виповнилося 105 років, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відеоролик був опублікований на сторінці батька хлопчика Джейсона Зволака в соціальній мережі Facebook, і просто підкорив користувачів емоціями - за кілька днів він зібрав більше 12 мільйонів переглядів.

"Істон, у віці 5-ти днів, знайомиться зі своїм 105-річним прадідом. Це одне з найприємніших відео, яке ви побачите", - підписав ролик щасливий тато.

"Це прекрасне відео", "Найсолодша річ, яку я бачив протягом довгого часу", "О, чорт, я плачу ... Найсолодший момент! Безцінний!", - написали в коментарях захоплені користувачі мережі.


Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...