Правоохоронці на Луганщині затримали вербувальницю, яка переправляла жінок в секс-рабство у РФ

Зловмисниця користувалась вразливим станом потерпілих.

Ілюстрація:informator.news

На Луганщині правоохоронці викрили незаконну схему торгівлі людьми. Спеціальна вербувальниця переправляла жінок для секс-рабства в Росію. Про це повідомила прес-служба прокуратури Луганської області, інформують Патріоти України.

Правоохоронці зупинили перевезення трьох українок на територію країни-агресора. Серед врятованих від секс-рабства жінок була неповнолітня дівчина.

Відомо, що вербуванням займалась жителька Луганської області. Жінка користувалась вразливим станом потерпілих.

Правопорушницю спіймали на гарячому, коли вона намагалась переправити до Росії секс-рабинь. Арешт здійснювали працівники Управління по боротьбі з торгівлею людьми.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Жінці загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...