"Правий сектор" vs "куликовці": в Одесі не обійшлося без бійки на Куликовому полі (фото, відео)

Поліція втрутилася вчасно, тому в результаті бійки постраждалих не було.

На Куликовому полі сталася бійка між представниками "Правого сектора" та "куликовцями". Фото:http://dumskaya.net/В Одесі на Куликовому полі сталася бійка між представниками "Правого сектора" і сепаратистами. Про це в понеділок, 2 травня, повідомляє Думская, інформують Патріоти України.

Як пише видання, ближче до вечора на Куликове поле прийшли представники "Правого сектора", включно з керівником обласного осередку Сергієм Стерненком. Присутність опонентів тут же викликала обурення в рядах присутніх "куликовців".

Через 15 хвилин сталася невелика бійка. Поліція розтягла бійку в різні сторони і вивела представників "Правого сектора" з території.

Пізніше представники "ПС" пояснили, що вони прийшли сюди, щоб поговорити з правоохоронцями. "Їм не сподобалося, що на Куликовому полі були присутні проросійські символи - це і триколор, і георгіївські стрічки. Вони хотіли з'ясувати, що сталося", - розповіла кореспондент каналу 112 Україна.

Пізніше стало відомо, що також відбулася словесна перепалка між "представниками двох таборів". "Одному з куликовців не сподобалося, що прийшов чоловік в шапці з українськими символами і нашивкою "ПС". Ситуація досі напружена. Підігріває ситуацію те, що вже чотири години не можуть зайти на Куликове поле, щоб покласти квіти до будинку Профспілок, де відбулися найкривавіші зіткнення", - додала кореспондент.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...