"Премію Дарвіна в студію!": Росіянин, який намагався ходити по дротах між будинками, загинув (відео)

Хлопець зірвався, впав і помер на місці

Екстремал розбився. Скріншот

20-річний житель Курська, який намагався перейти по дротах з одного багатоповерхового будинку на інший, розбився, впавши з 30-метрової висоти. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.

Хлопець пройшов приблизно половину шляху по проводах, які перебували між двома багатоповерховими будинками, але зірвався, впав і помер на місці. У виданні пишуть, що эквилибристом виявився хлопець, який працював кальянником у місцевому закладі. За два дні до трагедії він відзначив своє 20-річчя. Повiдомлюють, що загиблий довгий час вживав наркотики.

"Премію Дарвіна в студію!", "Red Bull откриляє..." (с), "Переглянув фільм "Легенда 17", "Ну дурнів не сіють, не орють. Вони самі народжуються", — коментують подію користувачі російського ресурсу. Відео, зняте очевидцем події, опубліковано на YouTube.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...