Президент дав відповідь про перспективи легалізації одностатевих шлюбів в Україні

Порошенко наголосив, що для України незмінним залишається повага до свободи совісті та релігійних почуттів українських громадян.

Ілюстрація:dt.ua

В Україні одностатеві шлюби не будуть легалізовані. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, повідомляють Патріоти України з посиланням на інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У зустрічі з Порошенком взяв участь Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, який порушив тему "збереження традиційних сімейних цінностей" в українському суспільстві.

"Архіпастир зазначив небезпеки легалізації в Україні одностатевих шлюбів", - зазначають в УПЦ.

У свою чергу, глава держави заявив, що одностатеві шлюби не будуть легалізовані в Україні.

Також президент наголосив, що для України незмінним залишається повага до свободи совісті та релігійних почуттів українських громадян.

Разом із тим, глава держави зазначив: "Я кардинально проти, щоб держава втручалася - і я цього не допущу - в міжцерковні відносини. Це справа віруючих і церков".

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...