"Прямо зараз. Всім, хто в Україні. Я вас люблю!": Нік Вуйчич одягнув вишиванку і заговорив українською (відео)

Під час свого наступного приїзду Нік пообіцяв приїхати не лише зі словами підтримки та надії, а також привезти гроші тим, хто їх потребує на лікування.

Скрін відео

У мережі з'явилися відео, на яких прибувший в Україну австралійський мотиваційний тренер, меценат, письменник і співак Нік Вуйчич одягнений у вишиванку, а також розмовляє на зустрічі з українськими бійцями українською мовою. Відео опубліковані на каналі YouTube, повідомляють Патріоти України.

Під час прес-конференції одягнений у вишиванку Вуйчич розповів, що Україна це вже 57-а країна, в яку він приїхав. "Я дуже радий і вдячний за можливість тут перебувати. Я відвідав дитячу онколікарню, центральний військовий госпіталь, поспілкувався там з українськими бійцями", - розповів він.

Під час самого виступу Вуйчич зізнався, що українська мова дуже складна і сказав "Я тебе люблю".

"Наступного разу я не приїду просто зі словом надії. І не просто приїду зі словом віри. Я збираюся приїхати з грошима для тих, хто в них має потребу в Україні", - пообіцяв Вуйчич.

"Прямо зараз. Всім, хто в Україні. Я вас люблю! Знайте, що цей захід організували українці, проспонсорували українці, щоб допомогти українцям. Продовжуйте любити один одного, підтримувати один одного. І я чекаю нашої наступної зустрічі", - сказав він в наприкінці свого виступу.

Як вже повідомлялося, Нік Вуйчич побував на зустрічі з пораненими українськими солдатами в Центральному Клінічному Воєнному госпіталі.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...