Прямуємо ж у Європу: У Дніпрі вигадали, що робити з водіями маршруток (фотофакт)

Дніпро змінюється на очах. Перевізники міста готуються демонструвати мешканцям та гостям міста європейський сервіс.

Водіїв дніпровських маршруток одягнуть у форму. Фото: gazetaНа Дніпропетровщині водії декількох перевізників уже працюють у фірмових сорочках та футболках. Водночас інші підприємства почали розробляти власну унікальну форму, передають Патріоти України про повідомлення прес-служби Дніпропетровської ОДА.

"Вже кілька місяців слідкуємо за рухом автобусів через навігаційну систему, в режимі онлайн проводимо конкурси перевізників. Приділяємо увагу і безпеці та комфорту пасажирів, і покращенню сервісу", - зазначає очільник області Валентин Резніченко.

Саме тому, за його словами, й було прийнято рішення запровадити форму для водіїв. Більшість автопідприємств підтримали ініціативу. На двох з них співробітники вже отримали фірмовий спецодяг. Перевізники самостійно обирають колір та фасон форми. Єдина вимога – логотип автопідприємства повинен обов'язково бути на одязі.

У планах стоїть за 2 місяці "переодягнути" транспортників, які працюють на маршрутах регіону (приміських та міжміських) та підтримують ініціативу, у власну форму. На Дніпропетровщині понад 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працює понад 800 машин.


Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...