Про духовність і "братерську" подібність: Google показав, що шукали на Покров українці, а що росіяни

Українці в основному шукали інформацію про історію походження та традиції свята Покрови, а росіян більше цікавили дані про п'ятницю 13-го.

Ілюстрація:Інформаційний портал Znaj.ua

Як з’ясувалося, українців і росіян цікавлять абсолютно різні речі. Про це свідчать запити, які вчора робили жителі України і Росії в Google, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Так, користувач Юрій з’ясував, що українці шукали в інтернеті інформацію про свято святої Покрови Пресвятої Богородиці і все, що з цим пов’язано: історія, традиції. Росіян же цікавило зовсім інше – найбільша кількість запитів стосувалися п’ятниці 13-го.

“Два світи – два Шапіро і Білорусь посередині між ними: протистояння гугл-запитів Покрова vs п’ятниця 13 … за останню добу за станом на 18.20 мск”, – написав користувач.


В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...