"Про фашистів у Кремлі він вже забув": Російський блогер потрапив у скандал через дивізію СС "Галичина"

Рустема Адагамова обізвали фейкометником та нагадали, чому він сам втік із "високодуховної" Росії.

Рустем Адагамов. Фото: ТАСС.

Відомий російський блогер Рустем Адагамов викликав масовий гнів у своїх підписників. Причиною цього став його пост в Twitter'і з приводу відкриття в Тернопільській області меморіальної дошки офіцеру дивізії "Галичина", передають Патріоти України.

"Навіщо українці трощать пам'ятники воїнам Червоної Армії, які билися з гітлерівцями? Щоб ставити пам'ятники есесівцям, як ми бачимо. На фото пам'ятна дошка на школі, де навчався старшина дивізії СС "Галичина" Теодор Барабаш, і відповідна герою почесна варта", - написав Адагамов.

Після цього блогеру не в самій коректній формі нагадали, що він сам змушений жити в Празі через розбіжності з "фашистами в Кремлі".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...