Продавці власної крові: Російський соціолог розповів, що об'єднує матерів російських солдатів

Ігор Ейдман звернув увагу на жахливий феномен російського суспільства.

Мати взятого  в полон Віктора Агеєва. Фото: novayagazeta.ru.

Відомий російський соціолог Ігор Эйдман розповів про феномен, який спостерігається з матерями солдатів РФ, які воюють в Україні. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

За словами фахівця, батьки російських солдатів, "воюючих на таємній злодійській війні проти України", починають якось проявляти активність, зустрічатися з журналістами, обурюватися тільки в двох випадках: коли їм недоплачують компенсацію за загиблих дітей або коли ті потрапляють в полон.

Эйдман додав, що поки діти заробляють на війні або влада щедро платить за їх домовини, то матері солдатів не скаржаться. "Вони починають обурюватися і навіть готові йти на контакти з "націонал-зрадниками" тільки, якщо щось в процесі продажу "рідної крові" пішло не так", - резюмував він.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...