Прогноз погоди: Сьогодні в Україні пройдуть грози

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов.

В Україні очікуються грози. Фото: yugs.ru.

В Україні, 4 липня, очікується погіршення погодних умов. За прогнозами Укргідрометцентру, в країні, крім східних областей, Криму та Приазов'я, будуть місцями грози, в окремих районах - шквали 15-20 м/с., повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За прогнозами синоптиків, сьогодні в Україні переважатиме спекотна, посушлива погода. Зокрема, до 4 липня у південній та східній частинах, Дніпропетровській і Кіровоградській областях в окремих районах збережеться надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Крім того, синоптики попереджають про підвищення рівнів води на річках України. Так, 3-4 липня на річках басейнів Дністра в межах Вінницької області та Прип'яті в межах Житомирської області очікується підвищення рівнів води на 0,3 - 0,8 м над поточними рівнями, без негативних наслідків. При сильних зливах можливе формування значного місцевого стоку.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...