Прогноз синоптиків: Що принесе українцям серпень? (інфографіка)

Найспекотнішим виявиться поточний тиждень.

В Україні спека протримається до серпня. Фото: segodnya.ua.

В Україні вже на початку серпня спаде спека, яка протримається до кінця липня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Найспекотнішим виявиться поточний тиждень.

"Спекотна повітряна маса тропічного походження призведе до того, що температура в Україні вночі не опускатиметься нижче + 18-22 ° С. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +29 - + 34 ° С. А ось з 18 липня дощі накриють вже всю Україну, крім південного заходу і південного сходу. За ними піде відчутне похолодання. "Температура знизиться ще градусів на 5. На заході буде + 18-21, в центральних регіонах + 23-25, на сході - + 26-28 ° С. Найтепліше - на півдні: + 27-30, там - без опадів ", - сказала Людмила Савченко.

Після 22 липня температура знову поповзе вгору. По всій Україні з 22 липня - до + 32 ° С.

Народний синоптик Леонід Горбань серпень обіцяє холодним. Перші дні температура буде в районі +28-30 ° С, але вже з 10 числа і до кінця літа очікується зниження - до + 22-24 ° С. На День Незалежності буде + 23 ° С.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...