Пройшов атестацію на відмінно? На Львівщині поліцейський активно займався сутенерством

Злочинець регулярно нехтував службовими обов'язками через свою "другу роботу".

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок старшому сержанту поліції батальйону поліції особливого призначення ГУ Національної поліції у Львівській області Руслану Р., який, паралельно службі, активно займався сутенерством, передають Патріоти України.

«Діючи з корисливих мотивів, обвинувачений вирішив організувати надання платних сексуальних послуг, і з метою конспірації, а так само для пошуку клієнтів, в травні 2018 року зареєструвався у соціальній мережі Інтернету на сайті «Вконтакте», де став розміщувати в різних групах повідомлення про надання сексуальних послуг за грошову винагороду. В ході листування з клієнтами називав їм номер контактного (свого) телефону, для узгодження суми оплати інтимних послуг, часу і місця зустрічі. Домовившись про це, сержант на своєму автомобілі "BMW" доставляв жінок у вказане місце, після чого отримував грошову винагороду», - йдеться в судових документах.
Для заняття проституцією поліцейський залучив кілька дівчат. За їх «послуги» клієнти платили по 100 доларів, з яких дамам перепадало 1300 -1500 гривень, решту забирав сутенер. Як правило, такі зустрічі відбувалися в готельно-ресторанних комплексах, розташованих під Львовом.
Жовківський райсуд визнав старшого сержанта поліції Руслана Р. винним у вчиненні кримінального правопорушення і призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Однак суд, на підставі досягнутої угоди між прокурором і підсудним про беззастережне визнання провини, звільнив його від відбування покарання строком на три роки.
Тим часом, в травні минулого року прес-служба прокуратури Львівської області вже повідомила про затримання Руслана Р. Справа в тому, що через напружену роботу сутенером він систематично не виходив на службу, а щоб уникнути покарання або звільнення з правоохоронних органів регулярно давав своєму начальству «за прикриття» хабара. Їх взяли «на гарячому», коли сержант передавав начальнику 6.5 тисяч гривень неправомірної вигоди. Однак у цій кримінальній справі судового рішення ще немає.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...