Прокляття, яке затрималось на 100 років: Росія та МП - під анафемою, яку замовчували десятиліттями, - юристи

Один крок до сенсації: заяви Поклонської та "русскомировцев" в одну мить знищують Московський Патріархат та Росію, народ РФ вже майже 100 років є проклятим, а престол має перейти до Києва, - церковний юрист

Росія вже 100 років має бути під анафемою, - юрист. Картина "Гибель Содома и Гоморры", фото з сайту pravoslavie.ru

Росіяни та сепаратисти самі над собою занесли Дамоклов меч: їх сліпота може призвести до повного знищення Московського Патріархату та Росії в цілому. Заява кримського прокурора, підтримана тисячами прихильників, в одну мить здатна ліквідувати майже все, що є у РФ та Путіна. Думку церковного юриста пропонують Патріоти України.

Влітку минулого року прокурор Криму Наталя Поклонська виступила із сенсаційною заявою: за її словами, відречення царя Миколи ІІ від престолу не є дійсним, бо "той папірець, підписаний олівцем", не має юридичної сили. Відречення написано "...без соблюдения всех юридических и процессуальных процедур, форм, поэтому эта бумага не несет в себе юридической силы", - каже Поклонська.

Мова піде не про суперечку, чи мав той документ 1917 року юридичну силу. Важливо те, що багато прихильників "русского мира" згодні з Поклонською. Але реальні наслідки таких заяв можуть виявитися сюрпризом для самих росіян та сепаратистів, а в першу чергу для вірян усіх православних церков.

Патріоти України порадились із юристом з Києва, Миколою Кліменко, що знається не лише на державному, а й на церковному праві. Наш спецкореспондент поцікавився у нього, які наслідки будуть, якщо "русскомировцы" доб'ються офіційного визнання документа про відречення царя недійсним.

"Якщо прокуратура РФ офіційно визнає, що відречення Миколи ІІ не мало юридичної сили через недотримання протоколу, то це буде означати наступне: народ Росії - "цареубийцы и вероотступники", і, виходячи з Біблії, такий народ є проклятим. А церковні ієрархи, які підтримали чи замовчали вбивство юридично дійсного царя, є нелегітимними та не можуть займати свої церковні посади. В такому випадку вийде, що Московський Патріархат, починаючи з Патріарха Тихона (1917 рік, став Патріархом вже після відречення царя), не мав існувати. По церковним канонам, народ Росії підлягає анафемі з момента вбивства царя, якщо відречення було написане юридично невірно, і до тих пір, поки не обере собі нового царя, якого зроблять "помазанником Божиим". Тобто Росія має відновити монархію, обрати царя та ліквідувати Московський Патріархат".

Також юрист наголосив на тому, що у випадку офіційного визнання заяви Поклонської та інших прихильників "русского мира" Патріарший престол має перейти у Київ, як у найдавнішу Митрополію. І вже в Києві має бути обраний новий Патріарх, якому будуть підпорядковуватись усі православні церкви України, Росії та ін. (всі, хто зараз перебувають у веденні Московського Патріархату).

Також всі патріархи Москви з 1917 року по цей час, всі канонизовані за ці роки святі - юридично не є ними.

Цікаво, чи знала про все це Поклонська, коли так необережно підкинула прихильникам та монархістам нову ідею. Путінські політики самі надають Україні "карти в руки", і чи скористається нарешті ними наша влада? При таких розкладах вистачить одного-двох місяців, щоб ліквідувати МП та "путінську росію". Це цілком реально, бо на недотриманні юридично вірного протоколу "погоріли" сотні великих ідей та документів за всю історію людства. А поки можна сказати одне - якщо прокурор права, то РФ - проклята держава, згідно з прадавніми біблейськими правилами церкви.

Спецкореспондент Анна Бондаренко

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...