Пропагандистська "показуха": У Росії школярам влаштували поминки ліквідованого в Донецьку терориста Захарченка (фото)

Божевільний за своєю суттю захід відбувся у місті Дзержинську.

Фото:facebook

Російські пропагандисти й прихильники окупантів Донбасу влаштували показушні поминки на честь сороковин із дня ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, і дійшли у своєму божевіллі до абсурду. Так, у російському місті Дзержинськ вчителі організували для школярів поминальний урок на честь терориста. Фотографіями, які підтверджують нахабну воєнну пропаганду з боку педагогів, поділився на своїй сторінці у Facebook російський письменник, екс-найманець "ДНР" Захар Прілєпін, передають Патріоти України.

На першій світлині видно, що на парті стоїть роздрукований портрет Захарченка із поминальною молитвою й пиріжки, а на другому — вчителька з дітьми на фоні проектора, на який також вивели фото ліквідованого терориста.

Награну скорботу за підірваним Захарченком продемонстрували і в тимчасово окупованому Донецьку. Там окупанти і їхні поплічники прийшли поминати екс-ватажка "ДНР" безпосередньо на його могилу. На цей "захід" в одному із сепаратистських пабліків звернув увагу український журналіст Денис Казанський, прокоментувавши його на своїй сторінці у Twitter.

"Є така традиція у "Л/ДНР" — вбивати своїх польових командирів, а потім лити крокодилові сльози й влаштовувати за ними пишні поминки", — із сарказмом зазначив він.

Казанського підтримали його підписники, також залишивши під постом знущальні коментарі, що висміюють виставу, яку розіграли навколо поминок терориста.

"Особливо розчулило — члени іноземних делегацій. Міжнародна слава прийшла до курфюрера, як і до всіх геніїв, на жаль, після смерті", "Сумуємо, пам'ятаємо, кайфуємо", "Скільки ж скломию було випито...", "Я так розумію, головною стравою на поминках була смажена курочка", "Ця традиція їм ще з СРСР дісталася", — пишуть користувачі.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....