"Пропонують іти на зустріч": Батьки дівчат, які жорстоко побили школярку у Чернігові, намагаються "зам'яти" справу - матір потерпілої (відео)

За словами матері Поліни, батьки просять не ламати життя дітям і забрати заяву. Сестра Поліни Юлія також категорично проти того, щоб пробачити дівчатам такий вчинок.

Поліна тепер у лікарні. Фото:скрін відеоМатері дівчат, які жорстоко побили школярку Поліну Малоштан у Чернігові, намагаються "зам'яти" справу. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Новий Чернігів" на Youtube, передають Патріоти України.

За словами матері потерпілої, батьки дівчат просять не ламати життя дітям і забрати заяву.

"Пропонують іти на зустріч. Вибачте, навіщо це мені? Мені треба лікувати дитину, не травмувати її, бо й так завдано тяжких травм", – обурилася Валентина Малоштан.

Сестра Поліни Юлія також категорично проти того, щоб пробачити дівчатам такий вчинок. За її словами, аби не жінка, яка викликала поліцію, Поліну запросто могли вбити.

"Мою сестру ледь не вбили. Якби жінка це не побачила, не побоялася й не розігнала їх, моя сестра була б уже на тому світі. Я мовчати не буду. І заяву забирати ніхто не збирається", – зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, школярку Поліну побили підлітки через те, що вона заступилася за подругу, яка не дала свій мобільний телефон незнайомцям. Бійку зупинила пенсіонерка з сусіднього будинку, яка випадково дізналася, що за гаражами б'ють дитину. Відео сутички було опубліковано в інтернеті.

У дівчини виявили струс мозку та інші тяжкі травми. Зважаючи на це, батьки Поліни написали заяву в поліцію.

У поліції уже відкрили кримінальне провадження щодо неадекватних підлітків. Як повідомив згодом правозахисник Микола Кулеба, на вимогу прокуратури справу перекваліфікували на "хуліганство", за яким школяркам, причетним до побиття, може загрожувати до 4-х років позбавлення волі.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...