"Пропиши у себя в квартире сто китайцев”: У Сибіру з'явився новий "перспективний" спосіб заробітку

Мешканка Уссурійська поставила своєрідний рекорд - в її квартирі прописано 9 тисяч нелегальних мігрантів з Піднебесної.

Більше китайців  - хороших і різних. Фото: uareview.com.

У Сибіру і на Далекому Сході Росії з'явився новий вид заробітку. За гроші можна прописати у себе в квартирі або в будинку будь-яку кількість нелегальних мігрантів, отримавши таким чином за кожного від 500 до 2000 рублів. Такий "бізнес" особливо процвітає на Далекому Сході, де знаходиться велика кількість китайців. В окремих районах, за словами місцевих жителів, китайців давно вже більше, ніж місцевих жителів, проте всі вони в основному нелегали. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Русского еврея.

Але днями був поставлений рекорд - мешканка Уссурійська прописала у собі 9 000 мігрантів.

Мешканка приморського міста Уссурійськ постане перед судом за незаконну прописку у себе понад 9 тисяч мігрантів. Обвинувальний висновок у відношенні жінки затверджено, і справа направлена до Уссурійського міського суду, повідомила старший помічник прокурора регіону Олена Телегіна.

"За версією органів попереднього розслідування, в порушення чинного законодавства про міграційний облік іноземних громадян, в період з квітня по грудень 2015 року фігурантка справи здійснила фіктивну постановку на облік понад 9 тисяч іноземців. Серед мігрантів виявилися громадяни Китаю, Вірменії, Узбекистану, Таджикистану, Азербайджану, Киргизії, Казахстану, Молдови та інші ", - сказала представник прокуратури.

За словами Телєгіної, всі мігранти скористалися послугами фігурантки справи, щоб "уникнути залучення до адміністративної відповідальності за порушення порядку перебування на території Російської Федерації".

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...